Om os


Hawksgaard

Hawksgaard er et nordisk brand for mænd i alle aldre, der ønsker at fremstå pæne, moderne og velovervejede, når de skal sammensætte deres outfit.
Vi gør det nemt at opnå det perfekte farvematch på sko og bælter, så vores kunder slipper for besværet ved selv at lede blandt forskellige produkter og brands. At gå pænt og stilet klædt må ikke betyde at man må gå på kompromis med hverken komfort eller kvalitet.
Uanset hvilken branche du befinder dig i, vil der altid være anledninger til at være klædt flot og præsentabelt. Vores mål er, at du står knivskarp som går hånd i hånd med den højt prioriterede komfort. Ydermere sætter vi en stor ære i at optimere og dygtiggøre os i vores arbejde og vi sørger altid for, at levere det bedste til dig.
I Hawksgaard lægges der enorm vægt på kvalitet, og higer efter det bedste resultat - for dig, for os, for alle.

Teamet

Hawksgaard er et team bestående af brødrene Høgsgaard. Oprindeligt er vi vokset op sammen på Sydsjælland, men uddannelse og arbejde har imidlertid trukket os begge tættere på Hovedstaden. På trods af at vi deler blod, har vi alle dage også været meget forskellige i vores interesser og kompetencer, hvilket skaber det perfekte grundlag.